What The Client Wanted

We provided this home in the Stefan Hill area of Daventry with a brand new Composite Front Door. This was to replace their existing uPVC door that had started to age and show signs of wear and damage.

Although very similar to the previous door, the door we fitted for these homeowners featured a half-circle shaped window pane. This allowed natural light into the hallway where the old door didn’t. We kept the door knocker, handle and letterbox very much the same as the original features.

The biggest difference between the new front door and the previous one was the colour. These customers decided on a classic dark Rosewood style, rather than the brown striped woodgrain effect the original door was.

For more information about the doors we offer, head over to our Doors in Daventry page.

Before & After

Show more
Front door before
Show more
Front door after